Hvordan i bør gå frem, når i skal prøve analsex

Går du og tænker på hvordan du skal komme i gang med at prøve analsex for første gang, så er du ikke alene om det. Her får du nogle gode tips, der er gode at have med sig på vejen, før du går i gang.

Det vigtigste er, at i snakker om det før, under og efter i har gjort det, dette sikre jer, at i begge er på samme bølgelængde. Begge parter skal være klar, og det er vigtigt, at det bliver en behagelig oplevelse.

Men først, hvad er egentlig anus

Som det sidste led i fordøjelseskanalen bliver affaldsstoffer eller ubrugt materiale udskilt fra kroppen som afføring gennem anus. Anus er lukket af to ringmuskler. Den indre ringmuskel, som styres af det autonome nervesystem, og den ydre lukkemuskel, som styres af ens vilje. Disse holder indholdet i endetarmen på plads, indtil afføringen bliver skubbet ud. Dette kan du læse mere om på Wikipedia.

Forberedelse

Fysisk, bør man tænke over, hvad man spiser dagen før og samme dag. Lidt fiber kan stærkt anbefales. Men du bør ikke spise rosenkål og andre gasproducerende fødevarer dagen før. Tag et brusebad. En finger vil ofte gøre stor gavn, men det er også muligt at bruge en anal douche, med en anal douche kan du rengøre dig analt.

Opvarmning

Det er vigtigt, at den person, der skal modtage er afslappet. Det tager tid at få ringmusklen til at slappe af, så start forsigtigt. Den som skal modtage kan enten varme op på egen hånd, eller lad partneren gøre det. Brug en finger eller en lille buttplug til at begynde med. Stimuler endetarmsåbningen og det omkring liggende område. Nogle kan lide blid massage med en finger, først uden på og derefter ind i endetarmen, andre kan lide at bruge en lille buttplug. Husk altid kun at bruge sexlegetøj til anal brug. Disse har et stop i bunden, hvilket gør, at sexlegetøj til anal brug ikke forsvinder op i dig. Hvis det ikke føles komfortabelt bør du stoppe. Prøv jer frem med forskellige bevægelser. Når hun har vænnet sig til det, kan i gå over til lidt større eller anderledes sexlegetøj til anal brug.

Glidecreme

Der findes ingen naturlig fugtighed i anus, så masser af glidecreme er nødvendigt. Hvis man ikke bruger glidecreme kan det forårsage rifter i slimhinderne inde i anus. Dette kan medfører infektion. Påfør derfor ekstra glidecreme hvis det er nødvendigt. Der er glidecreme som er specielt designet til anal anvendelse, disse har fote en lidt tykkere konsistens. Hvis du foretrækker silikone glidecreme, kan være fint at bruge det til analsex. Til anal sexlegetøj bør du bruge en vandbaseret glidecreme, med mindre at dit anal sexlegetøj er lavet af glas eller metal.

Kondom

Kondomer kan være en god løsning med hensyn til hygiejne, og hvis du vil have normal samleje bagefter. Der er vidt forskellige bakterier analt i forhold til skeden, og disse bør ikke blandes. Kondomer er også vigtigt for at sikre sig mod kønssygdomme. Hvis du vælger at have analsex uden kondom, skal du sørge for at vaske din penis før i går over til vaginalt samleje.

Stillinger

Hvilken stilling i bør vælge, afhænger af hvilket niveau du befinder dig på. Doggystyle er ofte forbundet med analsex, men denne kan blive lidt for voldsom for begyndere, da penetreringen kan blive meget dyb. En god stilling for begyndere er ske-stillingen, som giver jer begge god kontrol over dybden af penetreringen. Missionæren, med en pude under din bagdel, er en anden god stilling. Det gør det også lettere at stimulere andre steder på samme tid.

Sexlegetøj der er egnet til anal brug

Den eksklusive App Styret Je Joue Nua anal vibrator scorer højt i både kvalitet og design. Je Joue Nua er designet til at give lækre vibrationer.

Den populære Fifty Shades Darker Glas Buttplug er delikat, let at bruge og så har den et tidløst design. Det farvede glas som Fifty Shades Darker Glas Buttplug er lavet i giver dig spændende indsigter og størrelsen på den, passer til de fleste.

De frække Fifty Shades Anal Kugler giver en dybere stimulation og en anderledes fornemmelse ved endetarmsåbningen. Disse Fifty Shades Anal Kugler er lavet i en klassisk sort farve, og så er den ligeså mystisk som den ser ud.

Sidst, men ikke mindst

Undgå helst bedøvende midler eller store mængder af alkohol i forbindelse med analsex. Meningen er, at det skal føles godt, og at man ikke skal lamme alle nerverne. Der er findes specielle midler der kan få lukkemusklen til at slappe ekstra af. Hvis det gør ondt, er det bedst at føle smerten, så i kan stoppe.

The post Hvordan i bør gå frem, når i skal prøve analsex appeared first on Sexercise.dk.